Fast Freight ofera solutii personalizate de transport pentru orice tip de marfuri.

 Project Cargo

Dinamica pietelor atrage dupa sine necesitatea de servicii complexe ce nu pot fi realizate prin utilizarea mijloacelor comune de transport. Proiectele de transport special necesita mai mult decat imbinarea transportului rutier, maritim, fluvial si feroviar. Acestea implica procese logistice complexe si in functie de natura marfii, angajarea de mijloace de transport dedicate.

 Ce consideram Project Cargo:

Marfa cu dimensiuni atipice din punct de vedere al cantitatii, volumului, greutatii, valorii, animale vii, marfuri lichide, etc.

In functie de detaliile marfii si necesitatile dumneavoastra, echipa noastra va va asista in gasirea celei mai bune optiuni prin angajarea de barje, nave conventionale sau aeronave charter; toate la cel mai bun raport din punct de vedere timp si cost.

 Daca aveti orice intrebare despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

FAST FREIGHT POATE TRANSPORTA IN SIGURANTA ORICE TIP DE TRANSPORT CU GABARIT DEPASIT, VALOARE RIDICATA SAU ECHIPAMENT SPECIALIZAT, ATAT INTERN CAT SI INTERNATIONAL

„Echipa noastra de oameni specializati in acest domeniu va poate ajuta cu orice proiect de transport special customizat pentru nevoile dumneavoastra”