Project Cargo

Dinamica pietelor atrage dupa sine necesitatea de servicii complexe ce nu pot fi realizate prin utilizarea mijloacelor comune de transport. Proiectele de transport special necesita mai mult decat imbinarea transportului rutier, maritim, fluvial si feroviar. Acestea implica procese logistice complexe si in functie de natura marfii, angajarea de mijloace de transport dedicate.

pozaMod311x200

 Ce consideram Project Cargo:

Marfa cu dimensiuni atipice din punct de vedere al cantitatii, volumului, greutatii, valorii, animale vii, marfuri lichide, etc.

In functie de detaliile marfii si necesitatile dumneavoastra, echipa noastra va va asista in gasirea celei mai bune optiuni prin angajarea de barje, nave conventionale sau aeronave charter; toate la cel mai bun raport din punct de vedere timp si cost.

Serviciile direct oferite de Fast freight includ si agentuare, descarcare, depozitare interior/ exterior, incarcare pe mijloc de transport , survey cantitativ, calitativ , fumigare , analize, obtinere certificate specific functie de tip marfa.

Un serviciu complet cu o singura persoana de contact.

 Daca aveti orice intrebare despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

    FAST FREIGHT POATE TRANSPORTA IN SIGURANTA ORICE TIP DE TRANSPORT CU GABARIT DEPASIT, VALOARE RIDICATA SAU ECHIPAMENT SPECIALIZAT, ATAT INTERN CAT SI INTERNATIONAL

    „Echipa noastra de oameni specializati in acest domeniu va poate ajuta cu orice proiect de transport special customizat pentru nevoile dumneavoastra”