Estimam orice tip de cost si anticipam orice problema.

 Livrare Door to Door

Transportul door to door este preferatul tuturor clientilor. Este un tip de transport comod si simplu pentru client, deoarece toata logistica si circuitul intern sunt gandite si realizate de noi.

Putem prelua si livra door to door orice tip de marfa. Putem combina transportul feroviar, rutier, aerian si maritim pentru a ajunge la cea mai buna solutie. Desigur, alegem pentru client cea mai convenabila solutie, in functie de costul si timpul necesar in care acesta doreste sa ii fie livrata marfa.

 Cargo Tracking si Informare

Ne consultam cu partenerii nostri interni si internationali pentru orice tip de comanda, va oferim traking-ul marfii si va tinem la curent cu ceea ce se intampla. Estimam orice tip de cost si anticipam orice problema. Experienta este definitorie pentru acest tip de transport si acest lucru reprezinta un atu, pentru ca experienta si seriozitatea ne reprezinta. Si nu in ultimul rand, clientii ne recomanda serviciile deoarece marfa lor ajunge la timp si acest lucru ne face sa crestem si sa ne dezvoltam. De aceea incercam sa fim cei mai buni pe orice tip de transport. Cu incredere il numim Fast Freight.

 Daca aveti orice intrebare despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

O TEHNOLOGIE NOUA NU POATE FI DECAT LA FEL DE BUNA CA SI OAMENII CARE O FOLOSESC

„Am construit o echipa de oameni talentati, care sustinuti de o tehnologie noua produc de fiecare data solutii de transport bine gestionate”