Fast Freight ofera solutii personalizate de transport pentru orice tip de marfuri.

 Transport Marfuri Lichide si Purverulente

Specificul bunurilor transportate nu reprezinta pentru noi un impediment in realizarea transporturilor, adaptam serviciile de transport in functie de specificul marfurilor clientilor nostri.

Pentru marfa in stare lichida sau pulverulenta putem pune la dispozitia clientilor nostri, atat pentru rute interne cat si internationale, cisterne sau echipament de tip flexi tank conforme cu standardele internationale.

Standardele de securitate si de protectia mediului reprezinta pentru noi un factor primordial in organizarea transportului.

Flexi tank-urile pot fi folosite atat pentru transportul lichidelor nepericuloase de orice natura: apa plata, vin, ulei, aditivi alimentari, glicerina, etc, cat si produse vrac: grau, seminte, minereuri, etc, in containere si camioane cu semiremorca, cat si pentru stocarea lichidelor in cantitati de pana la 70000 litri.

Pentru produsele vascoase putem echipa containerul cu patura termala simpla ce poate reduce fluctuatiile de temperatura pe durata transportului sau cu incalzire pe baza de vapori ce poate asigura o temperatura optima pana la descarcarea marfii la destinatie. Decizia finala apartine clientului nostru, echipa noastra va incerca doar sa va consilieze functie de destinatia finala a transportului dumneavoastra in alegerea celei mai bune variante.

 

Serviciile oferite pe segmentul de flexi tank sunt complete – de la punerea la dispozitia clientului a echipamentului flexitank, folie termala, patura termala, echiparea containerului / camionului conform standardelor solicitate de producator / firma asiguratoare pana la asistenta la descarcare.

 Avantajele Utilizarii Echipamentului Flexitank:

+ Incarcare / descarcare mai rapida
+ Reducerea pierderilor de produs la descarcare
+ Costuri zero de curatare al echipamentului dupa utilizare
+ Costuri mai mici in raport cu transporturile in cisterne, butoaie, etc
+ Incarcarea cu 30% mai mult in 20′ raportat cu incarcare in butoaie
+ Reducerea costurilor cu repozitionarea ambalajului dupa utilizare
+ Complet reciclabil si nedaunator mediului
+ Incarcare in mediu steril
+ Permit incarcarea produselor alimentare fara contaminarea acestora
+ Sarcina utila maximizata datorita greutatii proprii mici a echipamentului

 Daca aveti orice intrebare despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

ALEGE SERVICIILE FAST FREIGHT PENTRU TRANSPORTUL INTERN SI INTERNATIONAL

„Sistemul nostru avansat de management, protocoalele si, cel mai important, oamenii noștri, sunt determinate sa asigure depasirea fiecarui aspect al nevoilor dumneavoastra de transport.”