Transportul de marfa poate fi facut direct de la sediu, de acasa, port sau oricare alta locatie.

 Transport Maritim

Serviciile oferite de Fast Freight incep cu transportul maritim dar in niciun caz nu se opresc aici. Durata livrarii este un factor primordial in derularea transportului si de aceea in gama noastra de servicii avem un mixt pe care il customizam special pentru fiecare client, in functie de destinatie, buget, ruta, timpul de livrare si alte criterii pe care le stabilim impreuna.

Oferim o suita completa de servicii de transport de marfa pe mare, rutier, feroviar sau aer, in functie de nevoile clientului. Serviciile noastre de transport maritim sunt toate suportate de serviciul nostru de urmarire a marfii, care verifica progresul expedierii de la data plasarii comenzii si pana la livrarea finala. Clientii nostri pot sta fara griji si verifica in orice moment locul in care se afla transportul.

 

Transportul de marfa poate fi facut direct de la sediu, de acasa, port sau oricare alta locatie. Acesti parametri de livrare se stabilesc de comun acord la incheierea contractului.
Nu va faceti griji! Serviciile noastre tind sa atinga perfectiunea, de aceea ne veti contacta ori de cate ori veti avea de trimis un transport.

 Fast Freight

 ACOPERIRE INTERNATIONALA

 Specificatii Containere

Pentru mai multe detalii despre tipul si dimensiunea containerelor, va rugam accesati acest PDF

ACOPERIRE GLOBALA CARE LEAGA ROMANIA CU MAI MUT DE 500 DE AEROPORTURI SI PORTURI DIN INTREAGA LUME

„Misiunea noastra este sa devenim cel mai eficient furnizor de servicii de transport si logistica integrate la nivel mondial, oferind cele mai bune solutii clientilor si partenerilor nostri pentru a fi eficienti si prolifici pentru afacerea lor.”