Daca timpul de livrare este putin flexibil, atunci transportul feroviar este cea mai buna solutie.

 Transport Feroviar

Industria feroviara a dezvoltat noi niveluri de economie si eficienta, de care te poti bucura direct in propriul lant de aprovizionare. Relatiile noastre de durata cu operatorii feroviari, impreuna cu experienta noastra in domeniul transportului intermodal de marfa, ne permit sa oferim solutii de transport extrem de eficiente.

Sustinut si de restul serviciilor oferite de FAST FREIGHT, cum ar fi consultanta vamala, depozitarea marfii in propriile spatii de stocare, serviciul de tracking sau asigurarea bunurilor, transportul feroviar este cea mai inteligenta alternativa.

Transportul feroviar este o solutie pe termen lung care poate oferi servicii de tip Door to Door cu o  valoare economica buna pentru intreprinderile care doresc sa tina pasul cu cererea ascendenta a consumatorilor. Unele dintre celelalte beneficii acordate transportului feroviar includ timpul scurt de tranzit, cresterea sigurantei si un risc redus de intarziere din pricina vremii nefavorabile sau de pierdere a incarcaturii. Deoarece combustibilul pe baza de carbon este mai mic,  transportul de marfuri pe calea ferata este mai benefic pentru mediul inconjurator!

 Transport Feroviar de tip Door to Door

Da, transportul de marfa pe calea ferata poate ajunge pana la usile afacerii dumneavoastra! Iata cum functioneaza:

+Pasul 1: Un container de cale ferata este livrat cu camionul in statia de incarcare a expeditorului

+Pasul 2: Containerul incarcat este preluat de camion si transportat la cel mai apropiat centru de servicii feroviare

+Pasul 3: Transportul de marfa se deplaseaza pe calea ferata pana la statia feroviara predeterminata

+Pasul 4: La statia feroviara containerul de cale ferata este transferat cu ajutorul unui camion catre destinatia finala

Trenurile functioneaza dupa un program regulat. Fast Freight ofera serviciul de tracking, astfel incat transportul dumneavoastra sa poata fi monitorizat de la origine pana la destinatie.

 Noul Drum al Matasii

Drumul matasii a fost deschis pentru prima oara de dinastia Han și a fost desemnat pentru a transporta matase si condimente. Impreuna cu inflorirea Drumului de Matase Nou, tipul produselor a fost schimbat. In prezent, cea mai mare parte a marfurilor transportate constau in produse IT si piese auto.

 De ce clientii ar trebui sa fie mai deschisi Transportului Feroviar?

+ Infrastructura foarte buna
+ Timp de tranzit mai scurt – cu trenul, marfurile sunt livrate din China in 13-16 zile
+ Cost eficient – un container livrat pe calea ferata este mult mai ieftin ca acelasi volum de marfa livrat cu transportul aerian.

 Daca aveti orice intrebare despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

TRANSPORTUL FEROVIAR ESTE TIPUL DE TRANSPORT DE MARFA CEL MAI PUTIN DAUNATOR MEDIULUI INCONJURATOR

„Un tren poate transporta o tona de marfa aproape 200 de Km cu un singur litru de combustibil. Utilizarea eficienta a combustibilului inseamna mai putine gaze cu efect de sera si emisii de carbon pentru planeta.”