Spune-ne unde in lume doresti sa ajunga transportul tau, si noi vom gasi o solutie.

 Transport Aerian

Spune-ne unde in lume doresti sa ajunga transportul tau, si noi vom gasi o solutie.

La fiecare minut, in lume, 20 de tone de marfuri isi iau zborul cu avionul. Cele mai mari aeroporturi europene sunt la: Paris, Londra, Moscova, Frankfurt, Atena, Roma, Copenhaga. Cel mai mare avion este cel cargo, dar livrari se pot face si cu avioane de linie sau chiar mai mici.

Oferim servicii de import – export aerian in toate regiunile lumii!
Fast Freight, are legaturi cu cele mai mari noduri aeriene din lume si astfel putem oferi posibilitatea expedierii rapide a oricarui tip de marfa. Asiguram cross booking-uri din orice aeroport din lume. Livrarea intr-un timp cat mai scurt si la un cost optimizat este prioritatea noastra in cazul transportului aerian.
Datorita parteneriatelor noastre strategice, suntem capabili de un transport mai mult decat rapid. Avand in vedere cheltuielile de transport aerian, avem mare grija in a lua toate masurile pentru o livrare prompta, fara timpi morti, fara escale si in interesul clientului.

 Sistem de Urmarire a Incarcaturii

Desigur, si pentru transportul aerian de marfuri, serviciul de tracking este disponibil si puteti verifica momentul in care marfa dumneavoastra a ajuns la destinatie sau la un nod aerian. Noi, echipa Fast Freight, vom fi disponibili pentru dumneavoastra chiar si pentru o simpla intrebare.

 Daca aveti orice intrebare despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

ACOPERIRE GLOBALA CARE LEAGA ROMANIA CU MAI MUT DE 500 DE AEROPORTURI SI PORTURI DIN INTREAGA LUME

„Misiunea noastra este de a deveni cel mai eficient furnizor de transport integrat la nivel mondial si de servicii logistice, oferind cele mai bune solutii pentru ca afacerea clientilor nostrii sa fie eficienta si profitabila.”