Cine Suntem

  DESPRE NOI

Experienta si calitatea serviciilor oferite ne recomanda ca un partener viabil si de incredere. De peste 10 ani oferim servicii premium la preturi dedicate fiecarui client in parte. In linii mari Fast Freight este un expeditor de marfuri si logistica de specialitate la nivel mondial, oferind servicii de transport integrate in intreaga lume. In calitate de membru al retelelor logistice de transport la nivel mondial, Fast Freight ofera solutii pentru orice scenariu de transport de marfa, combinatia corecta a timpului si a costurilor de tranzit pentru a se potrivi cerintelor clientilor nostri. Cu sediul central din Constanta, Romania, Fast Freight are o echipa de profesionisti dedicati, cu ani de experienta in domeniul de expediere de marfuri, care dezvolta solutii integrate de logistica, asigurand satisfactia clientilor si partenerilor nostri.
In anul 2010 ne-am extins reteaua noastra prin deschiderea propriului birou in Spania, situat in Castellon. Acesta ne permite sa oferim clientilor nostri aceeasi calitate de servicii, de la locatia de incarcare si pana la cea de descarcare.
Gratie acestor parteneriate strategice, compania noastra are o acoperire globala, ce ne permite sa oferim clientilor nostri servicii in regim door to door pentru orice locatie din lume.

 Politica in Domeniul Calitatii

Pentru mai multe informatii cu privire la politica in domeniul calitatii, va rugam accesati urmatorul PDF

 Fast Freight

 ACOPERIRE INTERNATIONALA

Orientata in permanenta catre nevoile clientilor, compania a incheiat inca de la deschidere parteneriate strategice cu retele logistice recunoscute pe plan international.
Suntem membri ai urmatoarelor retele logistice: