Fast Freight va ureaza un an nou fericit!

Vrem sa incepem 2019 prin a va spune cat de recunoscatori suntem pentru anul 2018 – o multime de provocari pe care a trebuit sa le depasim, dar cu ajutorul echipei noastre si a partenerilor de incredere reusim sa invatam ce este mai important din fiecare dintre ele!

 

Vă mulțumim foarte mult tuturor și dorim să continuăm să creștem împreună si în 2019.

 

Principala realizare a anului 2018, pentru companie, a fost deschiderea depozitului propriu în interiorul portului Agigea, România.

 

Echipat cu utilaje de ultimă generație și personal special instruit, este destinat să aducă un plus calitatii serviciilor pentru depozitarea și manipularea tuturor tipurilor de mărfuri, de la încărcături standard marfa paletata până la cele atipice.

 

De la gresie la grane și de la role de tabla la role de hârtie – avem capacitatea de a manipula orice tip de marfa. Trebuie doar sa ne contactezi!

 

Vom continua să ne concentrăm în acest an asupra îmbunătățirii serviciilor noastre: transport aerian, maritim, rutier, proiecte speciale, 3pl sau depozitare; și toate acestea numai prin contact direct cu clienții noștri.

 

Numarul caselor de expeditie crește anual în România și devine din ce în ce mai dificilă găsirea unei companii care vă poate oferi un serviciu complet – de la preluare pana la livrare – atât import cât și export.

 

Va rugam doar sa ne permiteti o vizita pentru a va prezenta serviciile companiei – poate că unul dintre produsele noastre este cel de care aveți nevoie!

 

Vă mulțumim tuturor pentru anul sustinere și vă rugăm să ne urmați pentru mai multe informații în pe contul nostru LinkedIn: Fast Freight sau pe Facebook: Fast Freight.

 

Informațiile actualizate despre compania noastră sunt postate periodic online, dar oricând aveți o întrebare, puteți să ne contactați direct la: ffsales@fasfreight.ro

Echipa Fast Freight

Write a comment