Noul Drum al Matasii

Odata cu inflorirea industriei IT si a automobilelor, nevoia de fabrici pentru un timp de livrare cat mai scurt creste exponential; In acelasi timp, o reducere de costuri este impusa pe piata. Companiile transportatoare de marfuri trebuiau sa vina cu o solutie care sa le permita sustinerea clientilor la un nivel minim de costuri.

Ce poate fi mai rapid decat transportul maritim si mai ieftin decat transportul aerian?

Intr-adevar – Transportul Feroviar.

In ultimii ani Transportul Feroviar s-a dezvoltat foarte mult si expertii sustin ca aceasta tendinta va creste si mai mult.
Un tren poate ajunge din China in Europa in numai 13-16 zile in comparatie cu alternativa maritima, care poate dura mai mult de o luna. Chiar daca restul transportatorilor incearca sa-si optimizeze rutele – niciunul dintre ei nu pot sa depaseasca timpul de tranzit al trenurilor.

Desi costul transportului feroviar poate fi uneori mai mult decât dublul costului pe mare, pentru unele industrii acest cost este mult mai bun decat transportul aerian.
Fast Freight este un promotor al Noului Drum de Matase si in prezent il oferim ca alternativa clientilor nostri.

Daca sunteti interesat de mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

ACOPERIRE GLOBALA CARE LEAGA ROMANIA CU MAI MUT DE 500 DE AEROPORTURI SI PORTURI DIN INTREAGA LUME

„Misiunea noastra este sa devenim cel mai eficient furnizor de servicii de transport si logistica integrate la nivel mondial, oferind cele mai bune solutii clientilor si partenerilor nostri pentru a fi eficienti si prolifici pentru afacerea lor.”