Tendinte Logistice – Depozite Disponibile

Globalizarea si extinderea constanta a UE catre partea estica au generat noi provocari pentru Transportul European. Cresterea rapida a transportului de marfuri contribuie la dezvoltarea economica, dar in acelasi timp atrage dupa sine standarde noi si cerinte specifice in ceea ce priveste crearea de retele. Interesul principal este maximizarea eficientei transporturilor de grup si a consolidarii acestuia.

 

Pentru urmatoarea perioada 2017-2023, am elaborat un plan pe termen mediu care vizeaza statele „Strategia Intermodala a Transportului in Romania pentru 2020” si am decis sa o aliniem viziunii statului si necesitatii ascendente a clientilor nostri.

 

Avand in vedere cele mai recente evolutii din Europa, tendinta transporturilor internationale este cererea si necesitatea de depozitare in facilitati din apropierea porturilor maritime si a garilor. Compania noastra a decis sa ia masuri, construind o unitate de depozitare datorata pozitiei noastre centrale in Europa si in vecinatatea portului Constanta.

 

Flexibilitatea crescuta si cererea pe piata locala ne-au facut sa ne extindem serviciile pentru a satisface nevoile clientilor nostri, investind si dezvoltand un centru de distributie. Depozitul va fi echipat corespunzator, pentru a satisface nevile clientilor, oferind viteza de livrare, disponibilitate, transparenta si o optimizare eficienta a logisticii.

 

Daca sunteti interesat de mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

 

ACOPERIRE GLOBALA CARE LEAGA ROMANIA CU MAI MUT DE 500 DE AEROPORTURI SI PORTURI DIN INTREAGA LUME

„Misiunea noastra este sa devenim cel mai eficient furnizor de servicii de transport si logistica integrate la nivel mondial, oferind cele mai bune solutii clientilor si partenerilor nostri pentru a fi eficienti si prolifici pentru afacerea lor.”