Cadouri pentru elevii din comuna Chirnogeni

Cadouri, surprize muzicale și multă bucurie pentru toții copiii din comuna constănțeană Chirnogeni. În prag de sărbători, prichindeii au primit vizita lui Moș Crăciun, cel care a sosit cu desaga plină cu daruri.

Rând pe rând, toți elevii din localitatea Chirnogeni au primit din partea lui Moș Crăciun daruri și s-au bucurat în incinta căminului cultural de un spectacol variat și de multe alte surprize.

De altfel, copiii s-au bucurat pentru a doua oară în această săptămână de vizita lui Moș Crăciun.

“O nouă surpriză pentru copii, pentru că zilele trecute, cu sprijinul consiliului local, Primăria a oferit cadouri tuturor copiilor din comună, iar astăzi cu sprijinul și generozitatea unui sponsor care a dorit să le facă o surpriză și o bucurie copiilor din localitatea Chirnogeni.”, declară GHEORGHE MANTA, primarul comunei Chirnogeni

“Sunt în fiecare an alături de copiii și localnicii din comuna Chirnogeni, așa că am pregătit pachete cu dulciuri și alimente pentru ca aceștia să poată sărbători Crăciunul cu fericire și bucurie.”, declară IULIAN ILIE NEDU, sponsor

Totodată, localnicii din Chirnogeni au mai avut parte de o surpriză în această perioadă. Ca în fiecare an, comuna lor a îmbrăcat haine de sărbătoare.