Toate fabricile din China vor fi inchise incepand cu 15 februarie 2018

Se apropie cu pasi repezi Anul Nou Chinezesc, cea mai importanta sarbatoare a chinezilor, care in 2018 se va celebra pe 16 februarie. Dat fiind magnitudinea acesteia in cultura chinezeasca si faptul ca este o sarbatoare nationala, chinezii vor avea liber incepand cu data de 15 februarie pana pe data de 21 februarie 2018.

Asadar va rugam sa luati in considerare faptul ca toate fabricile vor fi efectiv inchise, incepand cu data de 15 februarie 2018, dar avand in vedere experienta anilor trecuti, marea majoritate isi vor inchide portile incepand cu data de 10 febriarie 2018.

Cu cat se va apropia data mai sus mentionata cu atat vom intampina dificutati in a gasi echipament sau in a securiza spatiul la nava. Pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de aceasta pauza din activitatea lor, va rugam sa luati masuri preventive si sa va organizati din timp transporturile preconizate pentru acesta perioada si respectiv plasa comenzile in avans.

Va multumim frumos pentru intelegere!

ACOPERIRE GLOBALA CARE LEAGA ROMANIA CU MAI MULT DE 500 DE AEROPORTURI DIN INTREAGA LUME

„Misiunea noastra este de a deveni cel mai eficient furnizor de transport integrat la nivel mondial si de servicii logistice, oferind cele mai bune solutii pentru ca afacerea clientilor nostrii sa fie eficienta si profitabila.”